Senaste nytt

Lite bilder från sköna avslutningskvällar.
Denna och nästa vecka avslutar vi vårens ridgrupper. Lite bilder från gårdagens western lektion. Tack Lina för bilderna! 

Bjällra och Brikk är sålda till Petra och Wilma. Båda hästarna kommer att bo kvar på Knuts. 

I sommar kommer vi att ha Tematillfällen Måndag, Tisdag och Torsdagkvällar. För mer info se under fliken Tema.

Brusa och Beda är nu på Sindarve. Sindarve ska " låna" magar och båda ska betäckas med Brynje 218. Brusa ska sedan vara kvar under sommaren och jobba på ridläger och Beda kommer hem. Anar och Flox åker ut om två veckor och ska också jobba på ridläger i sommar. Spännande!

Nyttig träning för nytta och nöje. Alla hästar gick över bron. Draperiet var lite läskigt men med lite träning så. Däck och stock drogs och bollarna som låg på marken trodde en del hästar var äpplen. En del av banan finns kvar så vi kan träna vidare. 

Vår hemsida har fått ett nytt utseende. Håller ännu på att lära mig redigera och lägga in bilder så det kommer mera......
 
Ridgrupperna är igång - härligt!
Vi fyller på med aktiviteter efterhand så håll koll under ridkurs, turer och kalendern.

I dessa smittotider.... - Du får inte komma till stallet om du är sjuk och ska va frisk i 48 tim innan du får komma hit igen.-Var noga med att tvätta händerna.- Håll avstånd till varandra. Tänk lite extra i stallet och i sadelkammaren.- Är du i kontakt med andra hästar så byt kläder o skor innan du kommer till stallet.