Senaste nytt

Nästa vecka så startar vi med planeringen av höstens ridgrupper. Är du intresserad så hör av dig till oss! 0709-687137 eller info@knutsfjordhastar.se

                          TACK alla för en fin vårtermin.                         Nu är det sommar, temaridningar och en o annan uteritt.                 En riktigt skön sommar önskar vi er alla!

Skön ridkväll i dimman! 

Nyttig träning för nytta och nöje. Alla hästar gick över bron. Draperiet var lite läskigt men med lite träning så. Däck och stock drogs och bollarna som låg på marken trodde en del hästar var äpplen. En del av banan finns kvar så vi kan träna vidare. 

Vår hemsida har fått ett nytt utseende. Håller ännu på att lära mig redigera och lägga in bilder så det kommer mera......
 

I dessa smittotider.... - Du får inte komma till stallet om du är sjuk och ska va frisk i 48 tim innan du får komma hit igen.-Var noga med att tvätta händerna.- Håll avstånd till varandra. Tänk lite extra i stallet och i sadelkammaren.- Är du i kontakt med andra hästar så byt kläder o skor innan du kommer till stallet.